Elinstallationer, haninge

Sedan 1992 har vi på El-doktorn hjälpt både privatpersoner och företag med elinstallationer i Haninge. Vi är en pålitlig aktör som utför allt från nya eldragningar till installation av larm, lampor, byte av elskåp, golvvärme samt olika typer av servicearbeten inom el.

El-doktorn har idag fem anställda som alla värderar servicegraden och bemötandet väldigt högt. Alla våra kunder ska bemötas med respekt, seriositet och glädje. Vi är dessutom extremt noggranna och alltid måna om att sätta dig som kund först. Vi tror på att det trevliga mötet gör arbetet både roligare och bättre. Trots vår storlek besitter vi en stor kunskap och vi kan garantera dig ett väl genomarbetat jobb.

Förutom elinstallationer i Haninge samt övriga delar av Storstockholm kan vi givetvis erbjuda våra tjänster i övriga landet. Dock är vi då tvungna att ta en transporttaxa för resan. Är du intresserad av det vänligen hör av dig så berättar vi mer.

Utnyttja ROT-avdraget för dina elinstallationer i Haninge

Våra kunder idag är allt från privatpersoner till företagskunder. Bland företagen är det olika byggfirmor samt arkitektbyråer som anlitar oss. Som privatperson kan du givetvis få ROT-avdrag och sänker därmed arbetskostnaden med 50 %.

El-doktorn hjälper gärna dig med elinstallationer om du bygger nytt badrum eller nytt kök. Ta gärna kontakt med oss på ett tidigt stadium. Då får vi de bästa förutsättningarna för att kunna genomföra vårt jobb på ett korrekt sätt och dessutom ge dig tips och råd under vägen. Det kan alltid under en renovering vara bra att pratat med någon som varit med om det många gånger tidigare. Då är vi på El-Doktorn helt rätt företag för dig. Vi hjälper gärna till med frågor och ser till att exempelvis dina nya, infällda spotlights sitter precis som de ska.

Med våra 22 år i branschen har vi en skicklighet och är dessutom både snabba och noggranna. Varmt välkommen till oss när du behöver hjälp med elinstallationer i Haninge!

välkommen

Vi drar ny el och renoverar gamla elinstallationer.

Vid renovering av befintliga installationer är arbetskostnaden giltig för ROT-avdrag.

Vi jobbar även med service, data och larm. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Storstockholm.

Kontakta oss gärna för mer info.

Specialområden

Vår specialitet är arbeten i samband med:

- Servicearbeten
- Butiker, lokaler, kontor
- Nyproduktion av villor
- Renovering och tillbyggnad
- Belysningsstyrning ute, inne.
- Larminstallationer, data, tele
- Elsanering för elöverkänsliga

Anlita oss

Vi arbetar med goda idéer och kvalitetsmaterial, som håller i flera decennier.

Ge oss arbetsritningar eller begär offert på arbete som vi kan komma överens om på arbetsplatsen.

Vi kommer överens med er om pris på arbetet, antingen fast pris eller löpande per timme (490:- exkl moms).