Elinstallationer, Nacka

El-doktorn har sitt säte på Tyresö utan för Stockholm men genomför givetvis elinstallationer i Nacka samt runt om i hela Storstockholm. Med våra 22 år i branschen och med en passion för det vi gör är vi idag ett företag med gott renommé och med en stor kompetens.

Bland våra kunder idag finns allt från kvalificerade privatkunder till företag. Med kvalificerade privatkunder menar vi de kunder där vi får ta ett helhetsgrepp. Exempelvis om du ska bygga om ditt kök eller badrum hjälper vi dig gärna att dra all el samt installera alla armaturer. Vi vill gärna vara med och se ditt kök växa fram och utveckla det tillsammans med dig. Vi hjälper dig gärna med tips och trix under vägen. Det som är lätt att missa om man bara har renoverat ett kök en gång, ser vi med vår erfarenhet. Direkt och kan därmed hjälpa dig att undvika det. Låt oss därför komma in tidigt i byggprocessen så garanterar vi dig ett väl genomför arbete.

Vi utför elinstallationer för alla hus, oavsett var i Nacka du bor!

Vi är ett seriöst och kunnigt företag som kan hjälpa dig med elinstallationer i Nacka både för nybyggda eller gamla hus. Vi har några specialområden där vår expertis kommer väl till pass. Dessa områden är;

  • Nyproduktion av villor
  • Larminstallationer
  • Belysning både för ute-och inomhusbruk
  • Jordfelsbrytare
  • Golvvärmeanläggningar
  • Renovering och tillbyggnad av ditt boende
  • Servicearbeten

Något som många inte vet om eller kanske tänker på är att gammal el kan utföra en stor brandrisk. Alla elinstallationer bör efter 20 till 30 år kontrolleras och renoveras för att försäkringar ska täcka fullt ut. El-doktorn kan hjälpa dig att kontrollera din el i hemmet samt att byta ut hela elnätet om det behövs. Exempelvis kan vi sätta in en ny elcentral till en med jordfelsbrytare och automatsäkringar.

Varmt välkommen till oss på El-doktorn, ett företag med hög servicegrad, vänligt bemötande och en stor yrkesskicklighet. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina elinstallationer i Nacka och övriga Storstockholm!

välkommen

Vi drar ny el och renoverar gamla elinstallationer.

Vid renovering av befintliga installationer är arbetskostnaden giltig för ROT-avdrag.

Vi jobbar även med service, data och larm. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Storstockholm.

Kontakta oss gärna för mer info.

Specialområden

Vår specialitet är arbeten i samband med:

- Servicearbeten
- Butiker, lokaler, kontor
- Nyproduktion av villor
- Renovering och tillbyggnad
- Belysningsstyrning ute, inne.
- Larminstallationer, data, tele
- Elsanering för elöverkänsliga

Anlita oss

Vi arbetar med goda idéer och kvalitetsmaterial, som håller i flera decennier.

Ge oss arbetsritningar eller begär offert på arbete som vi kan komma överens om på arbetsplatsen.

Vi kommer överens med er om pris på arbetet, antingen fast pris eller löpande per timme (490:- exkl moms).