Elinstallationer, Stockholm

El-doktorn har 22 års erfarenhet av elinstallationer i Stockholm.

Idag har vi vårt säte på Tyresö men hjälper hela Storstockholm och ibland även andra delar av landet med olika typer av elarbeten.

Välj oss för elinstallationer i Stockholm

El-doktorn har idag fem stycken anställda som alla besitter en stor kunskap och alltid utför sitt arbete med hög precision. Vi är noggranna, snabba och har alltid ett trevligt bemötande gentemot våra kunder samt varandra. Relationen mellan oss och våra kunder är oerhört viktig för att vi ska kunna utföra ett bra jobb. Vi vill gärna att ni tar med oss tidigt i processen för att vi ska kunna utföra ett så bra och väl genomtänkt arbete som möjligt.

El-doktorn arbetar med kvalitetsmaterial och goda idéer som håller i flera decennier. Då vi är kreativa och ofta fulla av idéer samt har en stor insikt i vad som erbjuds på marknaden just nu är vi gärna med från första spadtaget till ett färdigt hus, badrum eller kök. Idag utför vi allt från installationer, renovering eller byte av el samt diagnoser av dina elledningar och om det är dags att byta ut dem.

Vi utför elinstallationer för både företag och privatpersoner i Stockholm

Du som kund ska alltid kunna känna en tillit till oss när det kommer till elinstallationer i Stockholm. Under en renovering exempelvis är det oerhört viktigt att du litar på dina hantverkare. Då el är en stor och farlig del om den inte installeras korrekt är det viktigt att ni litar på oss. Idag arbetar vi både med privatpersoner samt direkt mot byggfirmor samt arkitektbyråer. Vi tycker om variationen som det ger och dessutom bygger det på vår erfarenhet och kunskap.

Gällande våra tjänster finns det inget inom el som vi inte gör. Vi gör allt från golvvärmeinstallation, larm, renovering, belysning, jordfelsbrytare samt renoveringar och tillbyggnader. Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Varmt välkommen in med din förfrågan när du behöver hjälp med elinstallationer i Stockholm!

välkommen

Vi drar ny el och renoverar gamla elinstallationer.

Vid renovering av befintliga installationer är arbetskostnaden giltig för ROT-avdrag.

Vi jobbar även med service, data och larm. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Storstockholm.

Kontakta oss gärna för mer info.

Specialområden

Vår specialitet är arbeten i samband med:

- Servicearbeten
- Butiker, lokaler, kontor
- Nyproduktion av villor
- Renovering och tillbyggnad
- Belysningsstyrning ute, inne.
- Larminstallationer, data, tele
- Elsanering för elöverkänsliga

Anlita oss

Vi arbetar med goda idéer och kvalitetsmaterial, som håller i flera decennier.

Ge oss arbetsritningar eller begär offert på arbete som vi kan komma överens om på arbetsplatsen.

Vi kommer överens med er om pris på arbetet, antingen fast pris eller löpande per timme (490:- exkl moms).