Elinstallationer, Tyresö

El-doktorn är ett seriöst och mycket kompetent företag som genomför alla typer av elinstallationer på Tyresö. Idag kan du få hjälp med allt från larminstallation, till belysning, dragning av ny el samt kontroll av din nuvarande el.

El-doktorn har funnits sedan 1992 och har idag fem stycken anställda. Vi är alltid måna om att sätta kunden i första rummet och ger alltid ett glatt och trevligt bemötande. Genom våra många år i branschen har vi blivit duktiga på det vi gör och vi fortsätter ständigt att utvecklas med dagens nya teknik. Våra specialområden är: elinstallation i nyproduktion av både villor och lägenheter, larminstallationer, belysning både för inom-och utomhusbruk, jordfelsbrytare, golvvärmeanläggningar, renovering och tillbyggnad samt olika typer av servicearbeten.

Många vet att gammal el kan vara brandfarlig, vi på El-doktorn hjälper både till att ställa en diagnos på dina elledningar samt installera nya om det skulle behövas. Efter 20-30 år bör alla elinstallationer kontrolleras och eventuellt renoveras för att försäkringen ska täcka eventuella skador. Därför är det alltid bra att ta dit oss för att konsultera och ställa en diagnos på ditt hems elledning. Är det i villa eller lägenhet spelar ingen roll, vi behärskar båda.

Våra elinstallationer på Tyresö håller högsta kvalitet!

När du behöver hjälp med olika typer av elinstallationer på Tyresö vill vi att du kontaktar oss. Vi är alltid öppna för att svara på dina frågor eller räkna på ditt uppdrag. Idag arbetar vi mot både privatpersoner och företag, något som vi trivs bra med. Det viktiga för oss är att du som kund alltid känner en stor tillit och förtroende för oss. Våra elinstallationer på Tyresö ska vara av bästa kvalitet och alltid levereras enligt utsatt tid.

Då vi göt allt inom elinstallationer på Tyresö är du varmt välkommen med dina uppdrag till oss. För att vi ska kunna leverera en så god kvalitet som möjligt ser vi gärna att du kopplar in oss tidigt i processen, speciellt om det gäller ett nybyggt hus/lägenhet eller en omfattande renovering. Tillsammans kan vi då hitta sätt för att spara både tid och pengar.

Varmt välkommen till oss på El-doktorn när du behöver hjälp med elinstallationer på Tyresö!

välkommen

Vi drar ny el och renoverar gamla elinstallationer.

Vid renovering av befintliga installationer är arbetskostnaden giltig för ROT-avdrag.

Vi jobbar även med service, data och larm. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Storstockholm.

Kontakta oss gärna för mer info.

Specialområden

Vår specialitet är arbeten i samband med:

- Servicearbeten
- Butiker, lokaler, kontor
- Nyproduktion av villor
- Renovering och tillbyggnad
- Belysningsstyrning ute, inne.
- Larminstallationer, data, tele
- Elsanering för elöverkänsliga

Anlita oss

Vi arbetar med goda idéer och kvalitetsmaterial, som håller i flera decennier.

Ge oss arbetsritningar eller begär offert på arbete som vi kan komma överens om på arbetsplatsen.

Vi kommer överens med er om pris på arbetet, antingen fast pris eller löpande per timme (490:- exkl moms).