Elinstallationer, Värmdö

Håller du kanske på att renovera ditt hus och behöver hjälp med eldragning är du varmt välkommen till oss på El-doktorn.

Vi utför elinstallationer på Värmdö och givetvis i hela Storstockholm. Våra specialområden är nyproduktion av villor, larminstallationer, belysning, jordfelsbrytare, golvvärmeanläggningar, renovering och tillbyggnad samt olika typer av servicearbete.

Vi arbetar alltid med bra material som håller i flera decennier. Kvalitet, noggrannhet och yrkesskicklighet är ord som är viktiga för oss. Det tillsammans med en hög servicegrad gör oss unika. Vi har 22 års erfarenhet i branschen och arbetar idag både gentemot företag och privatpersoner. Bland företagen finns olika byggfirmor samt arkitektbyråer. Vi har alltid många goda idéer och hjälper dig gärna från första skissen till ett färdigt hus, badrum eller kanske kök.

För dig på Värmdö utför vi elinstallationer i både nya och gamla hus

Om du är osäker på hur gammal din el är kan vi ställa en diagnos på den och se om det är dags att byta ut eller renovera den. Många vet att el kan utgöra en stor brandrisk. Det många dock inte vet är att alla efter 20 till 30 bör kontrollera och undersöka sin el. Dessa typer av diagnoser kan vi hjälpa dig med. Vi utför även helt nya eldragningar både i villor samt lägenheter. I hus med gamla elledningar kan vi dels dra om nya men annars installera en jordfelsbrytare som skyddar mot brand och personskada.

Vi på El-doktorn har en stor erfarenhet av renoveringar av kök och badrum med golvvärme, infällda spotlights med mera. Vi ser till att allt blir precis som du har tänkt dig. Bjud gärna in oss tidigt i processen för att vi ska få de bästa förutsättningarna för att genomföra ett bra arbete.

Varmt välkommen till oss på El-doktorn när du behöver hjälp med dina elinstallationer på Värmdö. Vi ser alltid till att ge dig en förstklassigservice och ett gott resultat efter avslutat arbete. Med våra 22 år i branschen är vi ett företag du kan lita på. Varmt välkommen!

välkommen

Vi drar ny el och renoverar gamla elinstallationer.

Vid renovering av befintliga installationer är arbetskostnaden giltig för ROT-avdrag.

Vi jobbar även med service, data och larm. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Storstockholm.

Kontakta oss gärna för mer info.

Specialområden

Vår specialitet är arbeten i samband med:

- Servicearbeten
- Butiker, lokaler, kontor
- Nyproduktion av villor
- Renovering och tillbyggnad
- Belysningsstyrning ute, inne.
- Larminstallationer, data, tele
- Elsanering för elöverkänsliga

Anlita oss

Vi arbetar med goda idéer och kvalitetsmaterial, som håller i flera decennier.

Ge oss arbetsritningar eller begär offert på arbete som vi kan komma överens om på arbetsplatsen.

Vi kommer överens med er om pris på arbetet, antingen fast pris eller löpande per timme (490:- exkl moms).